sâmbătă, 9 iulie 2016

Webminar I coaching de grup - Motivatia

In urma multor experimente si experiente trecute incununate cu prea putin success, am realizat ca ceea ce imi lipsea pentru a mentine un stil de viata sanatos si a ajunge la silueta pe care mi-o doream era disciplina. Iar aceasta disciplina eu o obtin prin STRUCTURA.


















Dar, unde sa gasesc o structura, un program care sa se plieze pe nevoile mele? Raspunsul a venit de la sine: in propria minte. Astfel incat mi-am creat propriul Bootcamp Transformational: Transformarea Corpului prin Fitness Mental si Detox Emotional. Iar o data cu echilibrul pe care lucrul cu mine l-a adus, au venit si nutritia sanatoasa si sportul constant. Dar am simtit ca nu este destul sa imi setez acest plan pentru mine; intuitia mi-a spus sa il fac public, sa tin un jurnal complex (video, imagini, scris, dialog) pe care sa-l prezint oricui are nevoie de inspiratie sau sprijin. Profesia mea, de lifecoach, isi cerea drepturile: atunci cand scopul tau in viata este sa te afli in serviciul semenilor, nu mai poti sa tii lucrurile doar pentru tine!

Asa a trecut prima luna din programul meu, cu DETOX, apoi dieta echilibrata si sport, in urma careia am slabit peste 5 kg. Multumita de rezultat si deja sustinuta de o mica comunitate pe pagina mea dedicata de facebook, am simtit, tot intuitiv, ca este momentul sa ofer sprijin activ celor care au pornit alaturi de mine pe drumul unui stil de viata sanatos.

Astfel au luat nastere WEBMINARIILE SAPTAMANALE de coaching de grup, pe care le tin in fiecare sambata dimineata si unde oricine cu adevarat interesat de temele propuse este binevenit J

Acum, ca am facut aceasta “mica” introducere, sa va povestesc cum a decurs primul WEBMINAR din aceasta serie.

Inainte cu o seara de intalnirea cu participantii la webminar, am cerut ghidare pentru a intelege care este principalul scop al dialogului de a doua zi. Raspunsul a fost simplu si interesant: “sa fiu deschisa sa primesc”; spun interesant pentru ca un coach, in timpul unei de sesiuni de grup, are in principal rolul de a darui (sau asa credeam eu ;)): rabdare, compasiune, cunoastere, spatiu, incredere si altele; de data asta insa aveam sa primesc in primul rand si era important sa fiu deschisa si prezenta pentru asta.

Subiectul primei noastre intalniri a fost MOTIVATIA care ne sustine in procesul nostru si care de multe ori este subiect de frustrare, pentru ca se pierde atat de usor. Am discutat care au fost in trecut sabotorii motivatiei fiecaruia dintre cei prezenti, care este motivatia actuala si ce obstacole apar in calea fiecaruia.

M-am regasit si oglindit, ca de obicei, in experientele celor prezenti. Am ascultat cu atentie si bucurie modul in care se completau ideile si ne-am inspirat unii de la altii. Am gasit si regasit puterea interioara care ne sustine si ne serveste pentru a face ceea ce ne-am propus si am antrenat creierul in totalitatea sa pentru a gasi solutiile potrivite. Am primit si am invatat, iar la final m-am bucurat alaturi de cei prezenti de planurile clare si structurate pe care le-au conceput fiecare.

Vreau sa citez aici, anonim, concluziile pline de inspiratie la care a ajuns una dintre participante: “Conexiunea intre trup si suflet inseamna ARMONIE. Indata ce reusesti sa te detasezi putin, rezultatul dorit apare in mod neasteptat. Trateaza totul cu umor si voiosie!”


Multumesc pentru toate lucrurile minunate pe care le-am primit si astept cu nerabdare sambata viitoare sa continuam impreuna sa ne motivam, sustinem si inspiram reciproc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit sa impartasesti cu mine gandurile tale aici.

Andra Todirita