joi, 26 ianuarie 2017

Februarie, Martie, Aprilie - lunile in care imaginea ta despre tine se va transforma

Pe scurt, ce vom face in cele trei luni din programul "Detox Emotional si Fitness Mental":

LUNA FEBRUARIE (Faurar in traditia populara), este luna in care ne pregatim de "faurirea" Imaginii de Sine, cunoscandu-ne mai bine pe noi insine.
Adriana Enescu, specialista in ingrijirea pielii si a tenului ne va rasfata cu ingrediente naturale si ne va oferi informatii pretioase despre cum sa ne ingrijim propria persoana, iar in sesiunile de coaching de grup, pe care le vom face impreuna, vom incepe REDESCOPERIREA sinelui nostru:
I Sesiune de grup - va fi dedicata credintelor si obiceiurilor pe care le avem despre imaginea de sine si vom invata sa lucram singuri cu noi, oriunde am fi si indiferent cat de ocupati am considera ca suntem.
II Sesiune de grup - vom studia FEMEIA din noi, vom afla cat de mult ne iubim, respectam si cata incredere avem in noi, invatand si ce putem face pentru a creste aceste valori in noi insine.
Tot in FEBRUARIE, vom continua asezarea fundatiei, lucrand 2 sesiuni individuale, in care ne putem da voie sa exploram in siguranta si intimitate cele deja descoperite.

LUNA MARTIE din programul "Detox Emotional si Fitness Mental", este, in popor, luna luptei intre bine si rau, intre intuneric si lumina, cea in care Baba Dochia isi da jos cojoacele si incoltesc primele seminte.
In aceasta luna vom lucra si noi cu BLOCAJELE si SABOTORII din interiorul si exteriorul nostru.
Andra Gavrila, reflexoterapeutul care ne va vorbi intr-un seminar dedicat in luna martie, are o misiune speciala. Aceasta misiune este de a ne explica si demonstra cum putem sa ne reechilibram pe plan fizic si emotional, prin tehnici simple si eficiente, sustinand procesul de Eliminare si Transformare a VECHIULUI in NOU.
Sesiunile de coaching de grup din aceasta luna vor aborda exact aceste aspecte:
Sesiunea III - Ne va ajuta sa descoperim si sa inlaturam blocajele care ne saboteaza in regasirea propriului nostru EU si in construirea unei IMAGINI DE SINE care sa ne serveasca cu adevarat in tot ceea ce facem.
Sesiunea IV - Va aborda provocarile din afara noastra, cele pe care le infruntam zi de zi si carora nu reusim sa le dam de cap. In cadrul acestei sesiuni vom invata sa ne folosim PROPRIA PUTERE pentru a le depasi.
In luna MARTIE nu vor lipsi cele 2 sesiuni individuale unde fiecare va putea aprofunda si dezvolta ceea ce a invatat pe parcursul lunii.

APRILIE, a treia luna din acest program minunat! 
Pentru ca Aprilie mai este denumit si Prier (o perioada care ne prieste, ne este benefica), in aceasta luna vom realiza acordajele fine ale fiintei noastre. Imaginati-va o orchestra in interiorul nostru, iar gandurile si emotiile noastre sunt instrumente diferite.
Sesiunile de grup se vor axa, deci, pe intelegerea si transformarea delicata a nevoilor noastre emotionale, mentale si sufletesti, pentru a regasi echilibrul care apoi, sa ne sustina in tot ce facem.
Invitata acestei luni este Alina Halpern, medic si specialist in aromaterapie si fitoterapie. Ea ne va invata cum putem folosi aromele naturii pentru a ne echilibra si a aseza in structurile noastre profunde, tot ceea ce invatam, transformam, integram.
Sesiunile de grup din aceasta luna vor avea ca teme:
Sesiunea V: Relatia cu mine insami - cum ma percep si ce sa fac sa ma iubesc mai mult; vom afla mai multe decat ne imaginam despre noi insine si vom gasi acele solutii de care avem nevoie pentru a schimba si imbunatatii ceea ce ne dorim.
Sesiunea VI: In aceasta ultima sesiune de grup vom purta o conversatie deschisa cu propria noastra inima, vom explora nevoile ei profunde si vom invata sa o ascultam mai mult. Conexiunea cu Inima, cu Divinitatea si cu Vocea Intuitiei sunt instrumente nepretuite pe care acest program ne va invata sa le folosim.
Sesiunile individuale, doua la numar si in aceasta luna, vin sa completeze perfect nevoia noastra de a procesa, aprofunda si integra aspectele descoperite pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit sa impartasesti cu mine gandurile tale aici.

Andra Todirita